Cursus & Thema middagen PDF Afdrukken E-mail

Vanuit GevelCentrum Nederland worden korte cursussen en Thema middagen aangeboden.

De bedoeling van deze activiteiten is om te komen tot korte en to the point gerichte cursussen te geven die maximaal 3 uur duren. Deze cursussen worden gegeven door minimaal 2 personen c.q. adviseurs.

De opzet is als volgt:

  1. Een introfilm van GevelCentrum nederland. Binnen deze film wordt een 20 tal minuten uitleg gegeven over de functie van de gevel, verschillende materialen, uitvoeringsaspecten en overige belangrijke aspecten.
  2. Vervolgens wordt een onderdeel van de gevel besproken die met u als deelnemer verder wordt uitgediept. Wij stellen ons voor dat dit veelal door minimaal 2 adviseurs wordt gegeven. Hierbij is in ieder geval een adviseur vanuit GevelCentrum aanwezig alsmede een specialist die dagelijks te maken heeft met het onderdeel wat besproken wordt.
  3. Na het tweede deel een korte pauze, om vervolgens een vragen ronde in te gaan waarbij directe vragen kunnen worden gesteld van problemen die momenteel bij de deelnemers spelen.

De onderwerpen zijn o.a.: Gevelreiniging, Metselwerk en voegwerken, Schilderwerken op hout en Schilderwerken op steenachtige ondergrond.